Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové přírodní řízky na bylinkách

6. 7. 2011

Dietní

 

1 porce

 

200g vepřových libových řízků, hladká mouka, bazalka, provensálské koření, máslo, sůl

 

- řízky důkladně naklepeme, osolíme, okořeníme bazalkou a provensálským kořením, obalíme v mouce a dáme na pánev péct - podlíváme vodou. V konečné fázi polijeme řízky kouskem másla.

 

Nedietní

- do klasického trojobalu můžeme přidat též provensálské koření, velmi chutné i u kuřecích řízků

- nebo uděláme stejný základ jako u dietních řízků a přidáme směs pepřů, pálivou papriku, chilli dle chuti

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 122821
Měsíc: 1417
Den: 32

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA