Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rizoto

1. 7. 2011

Dietní

(1 porce)

10g cibule, 200g kuřete, nebo libového vepřového, sůl, 30g tvrdého sýru 30%, kečup, 30g mrkve, 20 celeru, petrželka, pytlík rýže, olivový olej

 

- na vodě osmahneme kousek cibulky a na kostičky nakrájené maso, jakmile se maso zatáhne podlijeme vodou a přidáme pár kapek olivového oleje. Přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky a osolíme, jakmile je vše měkké a je vyvařená většina vývaru ( v hrnci by mělo zůstat cca půl centrimetru vývaru) přidáme již uvařenou rýži a vše rozmícháme dohromady.

 

Nedietní

- než do hrnce přidáme rýži oddělíme od sebe porci pro dietáře a porci pro nedietáře. Do nedietní porce přidáme magi pro dochucení a pak teprve rýži.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< červenec / 2018 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 136299
Měsíc: 1564
Den: 64