Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rajská omáčka

6. 7. 2011

Dietní

1 porce

200g hovězího masa, FIT kečup (případně jiný sladký kečup), hladká mouka, cukr, mléko, sůl

 

- do osolené vody dáme vařit maso doměkka. Jakmile bude hotové, vyjmeme jej z vývaru, do vývaru dáme 2-3 lžíce kečupu, promícháme a přivedeme k varu  zahustíme nasucho opraženou moukou, povaříme, dochutíme cukrem a přidáme 1/4 hrnečku mléka, možno dosolit.

 

Nedietní

- nedietní rajská má základ na cibuli, část vývaru (dietní a nedietní porce) z hovězího přidáme k osmažené cibuli, přidáme kečup nebo protlak, 2 bobkové listy, nové koření, 15 celých pepřů, strouhaný perník a zahustíme jíškou (máslo, mouka), povaříme a přecedíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravější bez mouky

(Pavla, 18. 3. 2017 13:15)

Místo cibule v klasické rajské jsem podusila nakrájenou mrkev, zalila rajskou šťávou, rozmixovala a dochutila soli a cukrem.

 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 122821
Měsíc: 1417
Den: 32

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA