Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boloňská omáčka

1. 7. 2011

Dietní

(1 osoba)

100 g těstovin, 150g libového mletého masa, 50g mrkve, 20g cibule, 50g dietního tvrdého sýru, 20g olivového oleje, 1 lžíce rajčatového protlaku, celerová nať

- nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celerovou nať osmažíme na oleji, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka, nakonec rozmixujeme či přepasírujeme. V druhém hrnci dáme do vody dusit mleté maso, počkáme až změkne a pak jej přendáme k zelenině a protlaku, podlijeme vodou a povaříme.

 

Nedietní

- před podáváním rozdělit na více porcí,  nedietní dochutit pepřem, česnekovým kořením, chilli - dle chuti.

 

- jako přílohu kromě těstovin můžeme dát 30% tvrdý strouhaný sýr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 125034
Měsíc: 1198
Den: 48

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA