Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tmavá omáčka

8. 8. 2011

Dietní

1 porce

60g hovězího libového masa, voda, hladká mouka, sůl, máslo

 

Maso nakrájené na kostičky osmažíme v kastrolu na trošce vody, osolíme a dusíme do měkka. Jakmile je maso měkké, rozmixujeme a necháme povařit. Zahustíme na sucho opraženou moukou rozmíchanou v trošce vody, do hotové omáčky přidáme kousek másla a necháme rozpustit.

 

- část měkkého masa můžeme nechat venku a přidáme ho hotové omáčky. Případně jeden další plátek, který nerozmixujeme dusíme ve varném hrnci a vývar použime místo vody do připravované omáčky.

Přílohy:

- těstoviny

- brambory

- rýže

 
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 122821
Měsíc: 1417
Den: 32

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA