Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlučníkářský obalený květák

6. 7. 2011

Dietní

1 porce

 

200g květáku, sůl, máslo, strouhanka

 

- květák uvaříme, osolíme, polijeme máslem a posypeme strouhankou

 

Nebo

- květák uvaříme, osolíme, obalíme v hladké mouce, bílku a strouhance, dáme do skleněné nádoby, podlijeme vodou a pečeme v troubě, nakonec dáme na květák kousek másla

 

Nedietní

- klasický smažený květák na oleji v trojobalu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 125035
Měsíc: 1199
Den: 49

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA