Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květáková polévka

6. 7. 2011

Dietní

1 porce

 

60g květáku, vývar z masa, sůl, hladká mouka, 30g mléka

- v hrnci opražíme na sucho hladkou mouku, přidáme vývar a vaříme. Malé květáčky přidáme spolu s mlékem a vaříme do měkka. Nakonec z části rozmixujeme a osolíme

 

Dále dle chuti možno přidat:

- brambory

- po dovaření kousek másla

- zelené natě

- na drobno nakrájenou mrkev

 

Nedietní:

- dochucení sůl, pepř, magi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< září / 2014 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 62202
Měsíc: 1938
Den: 70

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA