Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuře s nádivkou

6. 7. 2011

Dietní

 

1 porce

 

100g kuřecích řízků, hladká mouka, den stará houska, šunka, odstředěné mléko, bílek, máslo, sůl, petržel ši pažitka

 

- kuřecí řízek rozřízneme a uděláme kapsu, do kapsy nandáme nádivku a zajistíme nití či párátky

Nádivka:

Houska namočená v mléce (dobře vyždímáme, nedáváme všechno mléko), přidané máslo, vyšlehaný bílek, šunka, zelená nať, sůl - celou směs dobře propracujeme

 

Kuře s nádivkou dáme do vymazaného a vysypaného pekáčku strouhankou, podlijeme vodou a dáme péct. Po upečení můžeme dát do vývaru kousek másla.

 

Přílohy

- brambory, kaše lépe ne, část mléka je už v nádivce

- rýže

 

Z jara můžeme dát do nádivky mladé kopřivy

 

- je možné udělat třeba i pečená kuřecí stehna na vodě (sůl, bazalka) a nádivku přidat navrch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 125033
Měsíc: 1197
Den: 48

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA