Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramboračka

1. 7. 2011

Dietní

(1 porce)

100 g brambor, 2 bílky, sůl, mrkev, celer, petržel, vývar z masa, 10g hladké mouky

- do osolené vody (ideálně vývar z masa - lepší chuť) dáme vařit brambory a zeleninu. Když jsou brambory měkké, zahustíme jíškou - na sucho opražená mouka rozmíchaná se dvěma bílky.

 

Nedietní

- pro dochucení magi, sůl, pepř, česnekové koření

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 122821
Měsíc: 1417
Den: 32

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA